Életérzés

Jenei Viola

Siker az ismerettségben

2017. február 06. - JeneiViola

A sikerhez vezető út az emberek kapcsolatában rejlik. Hiába vagy atomfizikus, ha nem ismered a megfelelő embert :) Elég elszomorító, hogy van, aki folyékonyan nem tud elszámolni 10-ig és még is a piramis tetején ül..

16558788_1303862466338409_1240941590_n.jpg

Életem célja, hogy eljuthassak Indiába, de hogyan, ha nincs pénzem? És hogy legyen pénzem, ha nincs munkám? És hogy legyen munkám, ha nincsenek kapcsolataim? Nyilván vannak kivételek, tehát kinek nem inge..:) de valljuk be, hogy SOK helyen előfordul azaz eset, hogy két személy közül, az kerül be egy cégbe, akit ismernek...a másik hiába jobb, és hiába tudna létrehozni egy repülőautót, őt akkor sem ismerik...

 

Ez nem csak a munkába van jelen, hanem az élet minden napjaiban, olyan emberek válnak híressé, akik semmit nem tettek le az asztalra, csak rendelkeznek a megfelelő kapcsolattal és úgy viselkednek az utcán, mintha annyira kiváltságosak lennének.

 

Nem hiszem, hogy ennek kéne lennie a normának, mert akinek van két diplomája nyilván nem azért küzdött, hogy utána ne abba a szakmába helyezkedjen el. Számomra ez felettébb felháborító, hogy sok ismerősömnek, barátomnak azért nincs munkája,mert nincs ismeretségük. Nem lenne rossz, hogy ha ezt a helyzetet felismernék a munkáltatók. Ismétlem, kinek nem inge, ne vegye magára. 

 

 

Jenei Viola

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jeneiviola.blog.hu/api/trackback/id/tr5612188480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása