Életérzés

Jenei Viola

Ébredj fel 21. század

2016. április 28. - JeneiViola

Nem, nem és nem. ,,Akikkel szívesen játszanál"? Komolyan ennyire poshadt században élünk? A nőiesség, a belső értékek manapság már 5 forintot nem érnek. Azt hittem,  káprázik a szemem, pedig nem,ez a kezdőcikk egy Pesti szórakozó egység népszerűsítésére szolgál, hogy miért menj oda bulizni.

 

A minap este a közösségi oldalamat nézegettem, mikor megakadt ezen a cikken a szemem. Dehogyiiiiiis...pedig de! Vázolom, hogy kik azok ,,akikkel szívesen játszanál": a három hölgy a melleit a kulcscsontján hordja, és köztük az egyik hasvillantós pólóban pózol , ezek mellett természetesen a virágos tetoválás sem hagyható el, aminek feltételezem, nem sok jelentősége van. Nyilvánvaló, hogy a sárgaföldig való ivás a cél, hogy a végén még véletlenül se lehessen esés nélkül hazamenni, de ez csak feltételezés. Ezek mellett szerintem kitaláltátok, hogy a csücsörítő ajkak elhagyhatatlanok.

Rendben értem én, hogy haladjunk a korral, de így? Hova lett a nőiesség, az EGYÉNISÉG? Mióta az a szép, hogy ha egy ,,nő" eltűnik a smink mögött? Látjuk egyáltalán az igai arcát is, vagy csak, azt amit reggel magára pakolt? Részeg ez a század, ha jelenleg ilyen az ideál, egy műanyag tömeggyártás. Kinyitsz egy újságot, felszállsz a buszra, metróra bárhova és ilyen emberek potyognak, eső helyett is eshetnének. Hol marad az illem, a művészet, a tájékozódottság, a viselkedés,az erkölcs, a DIVAT(mert ez minden csak nem az)..elveszett nők ezek. Egyáltalán elmúltak 18 évesek, arra is kíváncsi lennék, nem értem azokat a szülőket, akik engedik, hogy a gyerekük így elfajuljon. 

Még a cikk címe sem hagy nyugodni, lehet, hogy egy sakkpartira gondoltak a játszás alatt, bár kétlem egy buliban.
A lényeg a lényeg, konkrétan, mintha egy pornó oldalt nyitnék meg a cím és  képmelléklettel együtt, pedig ez csak egy hirdetés, hogy gyere bulizni hozzánk, ,,mert ilyen jó csajok vannak", az már mellékes, hogy az eszüket meghaladja egy tenyér molylepke,bár ki tudja.

Kérlek, kapjatok észhez és ne folytassátok ezt a stílust, mert ízléstelen!!

 

cathy-odonnell_zps2fadaedc.jpg

Ő nő...

 

Szerző: Jenei Viola

A bejegyzés trackback címe:

https://jeneiviola.blog.hu/api/trackback/id/tr908668952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása