Életérzés

Jenei Viola

Nyisd ki a szemed

2016. április 14. - JeneiViola

 

,,Ha pótolhatatlan akarsz lenni, légy egyedi" mondta Gabrielle Chanel, amivel teljes mértékben egyet értek, hisz manapság, ha körül nézünk mindenki szinte egyforma, már vonalkódot is viselhetnének páran, hisz tömeggyártásnak minősül ez már.

best-bobs-01_16402757601.jpg

Tisztelet a kivételnek, de ..ennyire nem lenne egyéniség a 21. században? Elveszem az erdőben az egyformától. Képtelenek az emberek kimutatni az érzéseiket,stílusukat. Mindenki az elvárásoknak akar megfelelni s így elrejtik az igazi kilétüket. 
Ha Chanel is ennek az elméletnek tett volna eleget, nem tudnánk, hogy ki volt ő. Megtörte a (19. század vége) 20. század normáját és nadrágban kezdett el járni fűzők és csilli-villi kalapok helyett. Ikonikus alak és milliók példaképe lett, köztük az enyém is.


Ne állj a szürke ruhások közé, hozd a színt ne vidd, ha érted mire gondolok! ;) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jeneiviola.blog.hu/api/trackback/id/tr18625426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása